Anmäl ditt företag » Anmäl dig till nyhetsbrevet »

Aktuellt på Lean Lantbruk


Se filmen - Varför ska vi jobba med coach?
Klicka här ›

Här hittar du kontaktuppgifter till våra leancoacher och projektgruppen! 

 

Välkommen till Lean Lantbruk!

Vi jobbar med företagsutveckling enligt lean och vi vänder oss till dig som är företagare inom lantbruk eller trädgård. Är du nyfiken på lean? Vill du utveckla och förbättra din verksamhet? Då har du kommit rätt! 

Lean är en beprövad metod och finns i ett flertal länder runt om i världen. Fokus ligger på värde och förbättringsarbeten, snarare än på att skära kostnader och spara. Inom lantbruk och trädgård kan vi se goda resultat med effekter som till exempel bättre lönsamhet, tydligare kommunikation och ett större engagemang bland alla anställda. 

I Sverige har vi valt att arbeta med lean enligt ett utbildningskoncept; Lean Lantbruk. Utbildningen sträcker sig över 18 månader och med på resan finns alltid en leancoach som guidar och stöttar er och ert företaget genom diskussioner, nya rutiner, verktyg och förändringar. Inom lean finns ett antal principer som stöd i arbetet, men det är ni som väljer hur vill jobba med ert företag och vad ni lägger fokus på. Målet är att ni vid utbildningens slut ska vara så kunniga i lean och uppleva så goda resultat  att ni fortsätter arbetet på egen hand.

Läs gärna mer om Lean Lantbruk eller kontakta mig och projektgruppen för mer information.  

Mvh
Gun Olsson, projektledare

 

 

 

 

Hela Lantbruks-Sverige är med!