Anmäl ditt företag »

Intresseanmälan till Lean Lantbruk

Vad kul att du vill göra en intresseanmälan till Lean Lantbruk! Din anmälan är inte bindande. Den gör att en leancoach kommer att ta kontakt med dig. Det ger dig tillfälle att ställa frågor och få mer information. Du kan sedan ta ställning till om du vill gå Lean Lantbruks utbildning eller ej. 

Du kommer att slussas vidare till Jordbruksverkets hemsida och systemet Ping Pong för att du ska kunna göra klart din intresseanmälan, tryck bara på länken nedan. Om du inte har ett konto hos Jordbruksverket ber vi dig att skapa ett sådant. Instruktioner följer. 

Klicka här för att komma till Jordbruksverkets hemsida PingPong och göra din intresseanmälan!

Om något inte fugnerar, vänligen ta kontakt med Hanna Åström via hanna.astrom@hushallningssallskape.se